Rapuntsel näitab endiselt oma võimsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapuntsel
Rapuntsel Foto: youtube.com

 

«Rapuntsel» meelitas nädalavahetusel Forum Cinemas kinodesse 12 206 vaatajat, mida on küll pea poole vähem kui eelmisel nädalal, aga tublisti rohkem kui ülejäänud filmidel.

Flynn Rider, kes otsib pärast järjekordset röövi peavarju, leiab selle salapärases tornis. Mehest saab ootamatult Rapuntseli pantvang, kes pole kunagi oma tornist välja pääsenud. Peale selle, et Rapuntsel on särtsakas tüdruk, on tal veel pikad ja salapärased juuksed. Film on dubleeritud eesti keelde ja oma hääled annavad tegelastele Nele-Liis Vaiksoo, Bonzo, Silvi Vrait, Sergo Vares, Jaan Pehk ja paljud teised.

Uue tulijana on teisel kohal 4493 vaatajaga «Mehaanik» (The Mechanic), mida käis kinodes vaatamas kolm korda vähem huvilisi kui filmi «Rapuntsel».

«Arthur Bishop (Jason Statham) on professionaalne palgamõrtsukas, kellel on range koodeks ja kes teeb ideaalselt oma tööd. Tema tegevus nõuab ametialast täiust ja täielikku eraldatust. Kuid kui tema mentor ja lähedane sõber Garry (Donald Sutherland) hukkub, otsustab Arthur Bishop isiklikult leida üles need, kes selle hukkumise taga on,» kirjutatakse filmist Forum Cinemas kodulehel.

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Rapuntsel (Rapunzel) – 2. nädal
  2. Mehaanik (The Mechanic) – 1. nädal
  3. 127 tundi (127 Hours) – 1. nädal
  4. Turist (The Tourist) – 4. nädal
  5. Kuninga kõne (The King’s Speech) – 2. nädal
  6. Meie senine elu (Life As We Know It) – 2. nädal
  7. Armastus ja teised uimastid (Love and Other Drugs) – 3. nädal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles