Tartus algab taas Möku Tänavamuusika Festival!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möku tänavamuusika
Möku tänavamuusika Foto: Facebook

Juba kuuendat aastat järjest leiab Tartus suve lõpus aset Möku Tänavamuusika Festival, kus tänavu esitavad muusikud Uue Õue hubases atmosfääris enda poolakustilist loomingut.

18.-20. augustini toimuvad Tartu Uues Õues tänavamuusika kontserdid. Artistid esinevad kogukonnahoovi Uus Õu terrassil, mis selleks nädalavahetuseks Uue Õue tänavaks muutub. See loob tõelise tänavamuusika kuulajate, tänaval mängijate atmosfääri – hubaselt lähedal, aga parajalt kaugel.

Tänavusel Möku Tänavamuusika Festivalil astuvad üles nii sooloartistid kui ka mitmeliikmelised kollektiivid, kelle seas on nii tartlasi kui ka Tartus resideerivaid välismaalasi. Teiste seas astub tänavu üles vaid 14-aastane klaverimängija Marten Mõru, kes on edukalt osalenud mitmel konkursil Eestis ja välismaal. Mõrul ja kõikidel teistel muusikutel on ühine soov – täita Uus Õu muusikaga ning pakkuda kõikidele huvilistele muusikat täis nädalavahetust.  

Möku on Tartu Kultuurikvartalis tegutsev baar. Mökus, Genialistide Klubis, Tartu Uues Teatris ja Uues Õues toimub aasta ringi hulganisti muusikasündmusi.

Lisainfot Möku Tänavamuusika Festivali kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles