Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

We Love The 90s jätkab retrolainet ka järelpidudel: kuumana hoiavad Code One ja N-Euro

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Koit Toome gala klubis Apollo 30. detsembril. Endine Code One - Koit Toome ja Sarah (Sirli Hiius).
Koit Toome gala klubis Apollo 30. detsembril. Endine Code One - Koit Toome ja Sarah (Sirli Hiius). Foto: Viktor Burkivski

26. ja 27. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuva We Love The 90s festivali ametlikud afterpartyd toimuvad klubis Cathouse. Reedel esineb kaua lavadelt eemal olnud Marek Sadami bänd N-Euro ning laupäeval Code One.

Tartu mnt 17 asuvas Cathouse-is mängivad 90ndate parimaid lugusi DJ-d Rauno Salumets, Erdi Naber ja Kristo Kiisk. Festivali Fanzone ja VIP-käepaeltega saab sisse tasuta ning festivali passiga on kind 5 eurot. Tavapilet 10 eurot.

Järgmisel reedel ja laupäeval astuvad We Love The 90sel üles välisesinejatest Army Of Lovers, Culture Beat, Scooter, Alexia, Londonbeat, E-Type, Vengaboys, Dr Alban, Captain Jack ja Basic Element.

Eesti 90ndaid esindavad Tuberkuloited, A-rühm, E-miljon, Mr Happyman, Nancy, Caater. Mõlemal päeval on DJ-MC Allan Roosileht.

Tagasi üles