Tallinnas asutati uus Partei!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi avatakse Rävala pst. 8 uus klubi Partei
Peagi avatakse Rävala pst. 8 uus klubi Partei Foto: klubi Partei

Veebruaris avab Tallinna Kaubamaja vastas aadressil Rävala 8 uksed uus ööklubi, mille nimeks saab Partei.

Avatav meelelahutuskoht on mõeldud laia silmaringiga nooruslikule kliendile, eriline tähelepanu on suunatud huvitavale ja varieeruvale muusikapoliitikale.

Nii on Partei programmis mitmesuguste moodsate rütmidega eriüritused, kus astub üles kogu Eesti DJde koorekiht. Samuti on oodata välisesinejaid.

Klubi eestvedaja, Eesti edukamaid DJsid  ja produtsente Dave Storm alias Taavi Tuisk soovib klubis näha uuele muusikale avatud «tarku» pidulisi, kes oskavad hinnata kvaliteetset muusikat, heli, valgustust, teenindust ja sõbralikku atmosfääri.

Tuisk lisas, et klubi tegi ta eesmärgiga pakkuda just muusikalist alternatiivi Tallinnas valitsevatele peavoolu klubidele.

«Klubisse koonduvad juba varemalt mujal Tallinnas toimunud tuntud peod nagu Tjuun In, Sublime, Kajatuba, Attractions, Club Cabrio ning ka  täiesti uued üritused nagu Dj Meelis Meri eestveetav tehnilisemate helide austajatele mõeldud pidu.»

«Uuele ja moodsale klubibiidile pakub tasakaalu vanu ja uusi potentsiaalseid tantsuklassikuid kokku miksiv From Disco To Disco,» ütles Tuisk. «Kindlasti saab ka üheks tõmbenumbriks Partei omapärane valguslahendus.»

 

Partei hakkab olema avatud regulaarselt reedeti ja laupäeviti alates kella 23st. Astuge Parteisse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles