Skandaalne reivibänd «Little Big» jõuab Tallinnasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandaalne reivibänd «Little Big» jõuab Tallinnasse
Skandaalne reivibänd «Little Big» jõuab Tallinnasse Foto: crew@alterfashion.net

12. oktoobril esineb Tallinnas Cathouse Contsert Hall'is Euroopa tuuri raames esimest korda skandaalne reivibänd Little Big.

Foto: crew@alterfashion.net

Trash- träkid ja videod, mille on loonud muusikute ja klipimeistrite tormiline fantaasia, asetavad Little Bigi samal pulgale Prodigy, Die Antwoordi ja Bonoparte´iga. Projekti rahvusvaheline edu demonstreerib ka populaarsuse kiiret suurenemist: kõigest kolme aastaga on nende esinemiste geograafia laienenud Venemaa äärealade väikelinnadest Euroopa suurlinnade  inimestest tulvil tantsupõrandatele.

Foto: crew@alterfashion.net

Pikad poisid ja üks väike neiu on meie ajal haruldaseks saanud reivi esindajad.

Uljaspeade klipid heidavad nalja teravate sotsiaalsete probleemide üle, kartmata üle astuda sündsuse piiridest. Neisse pole võimalik ükskõikselt suhtuda: nad kas meeldivad pööraselt või kutsuvad esile sügavat vastikust.

«Me töötame Little Bigis nii muusika kui visuaalse tausta ja sõu kallal.  See aitab meie arusaamad võimalikult paremini kuulajateni viia. Iga laul on meie riigi ja maailma mõne sotsiaalse nähtuse peegeldus,» rääkis bändi liider Ilja Prusikin.

Foto: Ekraanitõmmis Facebookist

Šõu külaline on Tommy Cash, erakordne Eesti artist, kes on juba tuntud ka kaugel väljaspool Eesti piire.

Tommy lõi särama ühes kõige meeletumas videoklipis koos Little Bigiga. Muusikud on loonud ka koomilise sketšišõu «American Russians», mille iga seeria vaatamiste arv kõigub poolest miljonist miljonini.

Külalisena esineb kontserdil ka Eesti electro-punk´i / drum&bass´i  kollektiiv Digital Digital, kes on vallutanud publiku oma plahvatusliku muusikaga. Jah! Nad mängivad elavat elektronmuusikat!

Nende kitarride ja löökriistadega elavalt esitatud elektronmuusika  erineb  ükskõik millise rokkari või moodsa elektron-DJ muusikast. Paljud avastavad enda jaoks rokkmuusika uue tahu ning keegi mõistab, et elektronmuusika ei ole pelgalt puldi taga seisev üksik DJ. Võimas, energiline ja meloodiline muusika, kvaliteetne moodne kõla vaheldumisi tõeliselt retrohõngulise heliga ajab massidele elu sisse ja  sunnib igaühe tantsima.

Uksed avatakse kl 19

Piletid Piletilevi kassades ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles