Hugh Hefneri Playboy häärber müüdi maha poole odavamalt, staar ise sees elamas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugh Hefner ja Holly Madison 2008. aastal
Hugh Hefner ja Holly Madison 2008. aastal Foto: SCANPIX

Kuulus Playboy häärber müüdi maha kõrvalmajas elavale mehele - elamu ostis ära 33-aastane miljardäri poeg Daren Metropoulos.

«Playboy häärber on üks maailma ikoonilisemaid valduseid ning Holmby Hillsi kroonijuveel,» teatas Daren Metropoulos väljaandele Entertainment Tonight.

Lisaks sellele, et Playboy maja on kuulus, on ta mehe sõnul ka tõline disaini meistriteos, loodud nõutud arhitekti poolt perele, kes mängis olulist rolli 20 sajandi Los Angelese arenemises.

Foto: SCANPIX

Kuulus Playboy isa Hugh Hefner pani elamu müüki 200 miljoni dollariga, aga see müüdi kõigest 100 miljoniga. Lisaks oli ära märgitud, et ostja peab lubama 90aastasel meediamogulil elada häärberis niikaua kui ta kõrvad pea alla paneb.

Miljardär C. Dean Metropoulos'i poeg Daren ostis Playboy häärberi kõrval oleva valduse 2009.aastal 18 miljoni dollari eest ning plaanib tulevikus kaks elamut ühendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles