Laupäeval tähistatakse suurejoonelise kontserdiga staaride saatel Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toompea
Toompea Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 20. augustil, toimub Toompeal kontsert «Ei ole üksi ükski maa» tähistamaks Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeva. Üles astuvad armastatud Eesti lauljad ning esinejaid on ka Soomest ja Lätist. Üritus on kõigile tasuta.

Laupäeval, 20. augustil möödub 25 aastat Eesti iseseisvuse taastamisest. Sellele eelnenud sündmusi on nimetatud ka laulvaks revolutsiooniks ning seega tähistatakse olulist päeva vastavalt – suurejoonelise kontserdiga Toompeal.

Foto: Erakogu

Üles astuvad Ilves Sisters, Singer Vinger, Maarja-Liis Ilus, Jüri Pootsmann, Tanel Padar ning Ivo Linna. Lisaks esinevad välismaised külalised naaberriikidest – Michael Monroe Soomest ning sel aastal Lätit Eurovisioonil esindanud Justs.

Foto: Eero Vabamägi

«Esinejaid valides ning programmi kokku pannes keskendusime ajateljele, mis sai alguse laulvast revolutsioonist ning jõudis välja tänasesse päeva. Lisaks kutsusime esinema artistid naaberriikidest, kes meie taasiseseisvumist esimestena tunnustasid. Nii näebki laupäeval laval lauljaid alustades Singer Vingerist ja Ivo Linnast ning lõpetades Jüri Pootsmanni ja Justsiga,» kommenteerib kontserdi produtsent Danel Pandre.

Ürituse avakõne peab riigikogu esimees Eiki Nestor ning sõna saavad ka Soome parlamendi spiiker Maria Lohela ning Läti parlamendi spiiker Ināra Mūrniece.

Eesti iseseisvuse taastamise 25. aastapäeva kontsert «Ei ole üksi ükski maa» toimub Toompea lossi platsil ning algab kell 15.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles