Loe, milline rahvusvaheline superstaar-DJ esineb Rio Olümpiamängude lõputseremoonial!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline superstaar-DJ, produtsent ja helilooja Kygo
Rahvusvaheline superstaar-DJ, produtsent ja helilooja Kygo Foto: promo

Rahvusvaheline superstaar-DJ, produtsent ja helilooja Kygo esitab Rio Olümpiamängude lõputseremoonial loo “Carry Me” koos külalisvokaaliga Julia Michaels. Lugu on pärit Kygo debüütalbumilt “Cloud Nine”, mida saad kuulata siit!

Rio Olümpiamängude lõputseremoonia leiab aset pühapäeval, 21. augustil, kell kaheksa õhtul (BRT) Rio de Janeiros.  

24aastane Kygo 24 tegi endale nime, kui avaldas remix`e, mida valmistas oma magamistoas ja on nüüdseks kujunenud üheks kuumemaks nimeks elektroonilise ja popmuusika maailmas.

”Võimalus astuda üles Rio Olümpiamängude lõputseremoonial on suur samm minu karjääris ja seni suurim esinemine minu elus,” kommenteeris Kygo tulevast etteastet: ”Ma olen eluaeg sporti fännanud. Liita see muusikaga ja Olümpiamängudega, on unistuste täitumine!”

“Olles hetkel üks kuumimaid artiste maailmas, kõnetab Kygo Olümpiamängude fännide uut generatsiooni,” lisas Mark Parkman, Olympic Channel`i tegevjuht.  

Norra päritolu Kygo, ehk kodanikunimega Kyrre Gørvell-Dahll on muusikaline fenomen, kes tõi maailmale unikaalse tropical house´i, mida varem laiatarbemuusikas ei kasutatud. Kygo lõi ka Spotify rekordi, olles kõige kiiremini miljard kuulamist kogunud artist.

Aasta alguses avaldas Kygo oma kauaoodatud debüütalbumi ”Cloud Nine”, mida on müüdud juba üle 2 miljoni, lisaks 15 miljonit singlimüüki. Ka lõputseremoonial esitatav lugu ”Carry Me” on pärit debüütalbumilt.

Varasemalt on Kygo esinenud näiteks Nobeli Rahupreemia kontserdil ja võõrustab oma kodulinnas Bergenis omanimelist festivali- kõike seda vaid 24-aastaselt. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles