Glamuurimodell Jodie Marsh kaitses paljastavaid pilte ja ütles, et seksilelud on paremad kui mehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jodie Marsh
Jodie Marsh Foto: SCANPIX

Endine glamuurimodell Jodie Marsh vastas kriitikale, et ta üritab sotsiaalmeediasse provokatiivseid pilte postitades oma tähelepanunälga kustutada.

37-aastane kaunitar andis muuseas verbaalse litaka oma endistele kallimatele ja ütles, et seksilelud suudavad teda paremini rahuldada kui mehed.

Naine jagas Instagramis pilti endast aluspesus ja pälvis sellega hulga kommentaare, et ta üritab vist uut meest leida. Jodie kaheksa kuud kestnud abielu James Placidoga lõppes tänavu aprillis.

«Tal on ilmselgelt rasked ajad olnud ja see on ilmselge püüe tähelepanu saada,» arvas üks kommentaator ja teine lisas: «Võibolla kui sa lõpetaksid selliste piltide postitamise, tõmbaksid sa ligi õiget sorti mehi... Siin on sulle mõtlemisainet.»

Jodie lajatas vastu: «Esiteks - ma ei taha meest ja ma ei ürita meeste tähelepanu saada. Teiseks - olen nii palju treeninud ja tervislikult toitunud, et mu kõht on väga trimmis ja olen selle üle uhke.»

Jodie lisas, et kui inimesed arvavad, et naise ainus eesmärk on mehi ligi tõmmata, räägib see paljutki nende enda maailmavaate kohta.

«Olen oma keha üle uhke. Olen 37-aastane, suurepärases vormis ja tunnen end hästi. Pealegi alustasin ma karjääri glamuurimodellina ja mul on jätkuvalt palju fänne, kellele ma just selle pärast meeldin. Püüan neid vahel rõõmustada ja see ei tee ju kellelegi haiget,» seletas modell ja lisas: «Kui teie postitaksite selliseid pilte, et meest ligi tõmmata, tunnen kõigile maailma naistele kaasa. Võin kinnitada, et olen oma lemmikloomade ja eluga väga rahul. Mees ei lisaks mu ellu midagi. (Kui ma just seksi ei taha, mida ma ei taha - mul on selle jaoks mänguasjad, millel tuleb see paremini välja.)»

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles