Häiriv kaader: Tallinnas istus mees raudtee rööbaste vahel (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna regionaalse arengu eesmärke ei ole paarikümne aasta jooksul saavutatud, on vaja uut lähenemist. Kui me midagi uut ei proovi, valime paratamatult Tallinna linnriigi.
Kuna regionaalse arengu eesmärke ei ole paarikümne aasta jooksul saavutatud, on vaja uut lähenemist. Kui me midagi uut ei proovi, valime paratamatult Tallinna linnriigi. Foto: SCANPIX

Facebookis tekitab uudishimu kaader mehest, kes istub Lilleküla jaamas raudtee rüübaste vahel. Kas sina saad aru, kas rong lahkub või saabub jaama?

Pühapäeval postitas Facebooki kasutaja Eret Kuusk sotsiaalmeediasse häiriva kaadri, kus mees istub Lilleküla jaamas raudteerööbaste vahel ning tekitas kommentaariumis segadusseajava arutelu, et mis pildil täpselt toimub.

Kui mõningatele tundub, et mees pildil sooritab enesetappu, siis teised väidavad, et tegemist on lahkuva rongiga. Sellest hoolimata on raudteel kõndimine ja istumine nii või teisiti ohtlik tegevus.

Mida arvad Sina, kas rong lahkub jaamast või pigem saabub?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles