Sia andis Helsingis lummava kontserdi (2)

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Flow Festival

Eile andis Helsingis toimuval Flow muusikafestivalil kontserdi Austraalia päritolu lauljatar Sia. 

Tegu ei olnud tavapärase poppartisti esinemisega  – nägu parukaga kaetud, seisis Sia terve kontserdi liikumatult ja valgusvihust väljas. Sellest hoolimata lummas ta oma võimsa hääle ja ebatavalise esitusega kogu publikut. Rahvas vaatas lauljatari tunniajalist kontserti süvenenud pilgul ja nutuklomp kurgus. 

Sia on artist, kes tahab, et inimesed ei pööraks tema isikule ja välimusele suurt tähelepanu. Avalikkuse ees figureerides kannab ta alati nägu katvat parukat ja live esinemisi andes seisab ta staatiliselt ega esita kunagi ühtegi tantsunumbrit.

See ei tähenda aga seda, et tema kontserdid oleksid visuaalselt igavad. Lavalise vaatemängu eest hoolitsevad Sia kontsertidel professionaalsed tantsijad ja läbimõeldud lavashow. Eilne kontsert lummas just oma suurepäraste valgusefektide tõttu.

Foto:
Foto: Foto: Flow Festival

Sia kontserdi üks täht oli kindlasti tantsija nimega Maddie Ziegler, kes figureerib ka lauljatari paljudes muusikavideotes. Ziegler, kes on kusjuures alles 13-aastane, teeb oma hingestatud esinemistega silmad ette nii mõnelegi vanemale tantsijale ning sobib nagu valatult Sia tummise ja võimsa hääletämbriga.

Maddie Ziegler Foto:
Maddie Ziegler Foto: Foto: Flow Festival

Helsingis antud kontserdil tulid Sia poolt esitamisele tema kõige suuremad hitid nagu «Chandelier», «Cheap Thrills» ja «Titanium» kui ka raadiotes vähem mängitud lood. 

Flow korraldajate otsus valida festivali viimase päeva peaesinejaks just Sia, oli kahtlemata õigustatud. See andis festivalile kahtlemata võimsa ja meeldejääva lõppakordi. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles