Vin Diesel vs The Rock: filmimeeskond ütleb, et üks on tore kutt ja teine mitte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwayne Johnson vs Vin Diesel
Dwayne Johnson vs Vin Diesel Foto: SCANPIX

Kaheksanda «Kiirete ja vihaste» meeskond valis The Rocki ja Vin Dieseli vahelises sõjas poole ning The Rock võitis ülekaalukalt.

Produktsioonitiimi allikad rääkisid TMZ-le, et The Rock on Vin Dieseli tööeetika suhtes juba pikka aega kriitiline olnud ja ta pole sugugi ainuke. Meeskonnaliikmete sõnul hilineb Diesel stseenidesse sageli 30 minutit kuni tund aega ning põhjuseks pole see, et ta võttepaigale hilines - ta istub lihtsalt oma treileris ega tule välja.

Dieselile ei meeldinud ka see, et esmaspäeval pidi tööpäev algama kell seitse hommikul, mistõttu olid produtsendid sunnitud töö algusaja nihutama kella kümnele.

Meeskonna sõnul on Dieseli ülbus kontrolli alt väljunud ja seda eelkõige seetõttu, et tal on ka produtsendi tiitel. Diesel ei kuulanud kedagi ja kritiseeris pidevalt kõiki, sealhulgas The Rocki. 

Filmitiimil on The Rockist aga hoopis teistsugune arvamus. Nende sõnul on musklimees tõeline professionaal, kes peab alati kellaaegadest kinni ja teeb oma stseenid suurepäraselt ära. Lisaks olevat temaga tore töötada.

Vin ja Rock on pikka aega teineteisele närvidele käinud ja asi kulmineerus sel esmaspäeval, kui Rock valas sotsiaalmeedias viha välja ja nimetas «mõningaid meessoost kaasstaare» ebaprofessionaalseteks pehmodeks. Hiljem selgus, et jutt käis Vinist.

TMZ andmetel käis Vin teisipäeval Rockiga tema treileris juttu ajamas, kuid tüli lahendust ei leidnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles