Klubi Rockstar's väisavad muusikud Hiinast, Lätist ja USAst

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiina ansambel Subs
Hiina ansambel Subs Foto: World Clinic Distribution

Laupäeval, 5. veebruaril annavad Tallinnas klubis Rockstar`s Eestis kontserdi Läti/Ameerika rokkarid Louie Fontaine And Black Horse ning kaasahaarav Hiina punkrock bänd Subs.

Helilooja, laulja, kitarrist ja basskitarrist Louie Fontaine on oma muusikukarjääri jooksul proovinud kõiki stiile - võimsast teatraalrockist räpase bluesi ja mõrvarlike ballaadideni.

Ajakirjanikud ja kriitikud on püüdnud teda võrrelda nii Elvise, Alice Cooperi, Bob Dylani, Tom Watsi, Neil Youngi kui ka Nine Inch Nailsiga. 1999. aastal ehitas Fontaine ligi 1000 kg kaaluva maailma suurima mehhaanilise trummimasina, et saavutada vajalik helimaailm oma valmiva esikplaadi «Soul Satisfaction On  Clean Sheets» jaoks.

Otsekohene, võimas, segane ja kummaline – need on neli sõna iseloomustamaks Hiinast pärit punk-rock’i viljelevat bändi Subs. Peale nelja aasta jooksul filmitud dokumentaalfilmi «Rock Heart» esitlemist on Subsist saanud Hiina real rocki sümbol. Lauljatar Kang Maod on pärjatud tiitlitega punk Queen, Destroying Queen ja Howling Queen. Aastate jooksul on nad mänginud paljudel suurtel rockfestivalidel ning korduvalt Euroopas tuuritanud.

Subsi esimene minialbum «Subs Life » ilmus 2004. aastal ning sellele järgnes album «Down» (2006) ja «We Haven't Entered the 21st Century» anti välja 2008. aastal. Bändi värskeim kauamängiv «Queen Of Fucking Everything» saabus plaadipoodidesse 2010. aastal.

Louie Fontaine And Black Horse ning Subs astuvad üles klubis Rockstar`s (Tatari 6, Tallinn) laupäeval, 5. veebruaril. Uksed avatakse klubisse kell 20.00. Piletid hinnaga 5 EUR on müügil kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles