Galerii: piitsad, kirg ja karmid rollimängud ehk öö Teater Secretsil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Napid kostüümid, erootilised mänguasjad ja kuumad kehad! Möödunud laupäeval, 6.augustil avas klubi Teater uksed mitte nii süütusse paradiisi – see oli koostöös Xante'ga toimuv sensuaalne üritustesari Teater Secrets, mille seekordseks teemaks oli kõrvetavalt kuum S&M.

Vahe naudingu ja piina vahel on õhkõrn – nii mõnedki salajased fantaasiad said seekordsel Teater Secrets peol tõeks, sest erootiline show laval paelus kõiki, pakkudes silmailu nii meestele kui naistele.

Foto: Jaanar Nikker

Läbi öö olid laval kuumad alluvad, kes täitsid kõiki veel kuumema Käskijanna soove. Kord kuus klubis Teater toimuv üritustesari pakub meelierutavat elamust, ainulaadset meelelahutust, kui kütkestavad show'd vallutavad nii kõik klubi Teatri lavad kui ka letid! Kõik muutub tõeliseks ja käega katsutavaks ning sel õhtul tasub klubi Teatris oodata kõike ootamatut!! Klubi Teater muutub sel ööl kohaks, kus erootiline fantaasia kaotab piirid ja show ergutab külastajaid senisest veelgi rohkem. 

Foto: Jaanar Nikker

Sel reedel, 12.augustil ootab klubi Teater kõiki selle suve suurejooneliseimale peole BABULJA SPECIAL «WHITE PARTY» ning juba laupäeval tähistatakse värvika ja lõbusa peoga 15.augustil toimuvat India Iseseisvumispäeva hoogse BOLLYWOOD peoga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles