Galerii: Eesti Võrkpalli Liidu sponsorid premeerisid rahvusmeeskonda Euroopa liiga võidu puhul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Võrkpalli Liidu toetajad premeerisid juuli alguses Bulgaarias Euroopa liiga võitnud rahvusmeeskonda 26 000 euroga. Meeskonna pidulik tänamine ja preemia üleandmine toimus täna Solarise keskuses Europargi kontori terrassil.

«Nagu me kõik teame, tegi Eesti meeste võrkpalli rahvuskoondis 2. juulil ajalugu ja tagas pääsu Maailmaliigasse. See ei ole ühekordne õnnestumine, vaid pikaajalise töö vili, mille saavutamiseks on panustanud tuhanded inimesed,» sõnas Eesti Võrkpalli Liidu president Hanno Pevkur.

«Rahvusmeeskonna premeerimisel on tegemist liidu suursponsorite algatusega, mis on tunnustus meestele Maailmaliigasse jõudmisel ja tänu nende ilusate hetkede eest, mille Eesti meeste rahvuskoondis meie rahvale hooaja jooksul pakkunud on. Preemia suurus on 26 000 eurot ja see jagatakse 15 mängija ja kuue tugipersonali liikme vahel,» lisas alaliidu president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles