Video: kurgikilevihmauss teenis ära korraliku matuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Ühendkuningriigis Sheffieldis elav Wes Metcalfe ostis Tesco kauplusteketi poest värske kurgi, kuid kodus leidis, et pakkekile vahel oli vihmauss. 

Metcalfe teatas möödunud laupäeval ussileiust Tesco Facebooki leheküljel,  kuid samas tekkis tema peas huvitav plaan, edastab the Mirror.  

Inglane teatas kirjutises, et Tesco on lõpuks saanud hakkama samaga, millega sai kauplustekett Aldi, kui jagas koos banaanidega tasuta ämblikke. Veebruaris leidsid ostjad Aldis müügil olnud banaanidest ämblikke ning mürgine ämblik hammustas kaheaastast poissi, mille tõttu laps vajas ravi.

Metcalfe`i sõnul andis ta pere kurgi pakkekilest leitud vihmaussile nimeks William, kuid siis ilmnes, et uss ei pruugi elus olla.

«Lähem vaatlemine näitas, et ta võib olla surnud. Ma ei ole loomaarst, kuid kurgi ümber olnud tugev ja õhku mitteläbilaskev kile kahjustas teda,» teatas mees.

Metcalfe lõpetas oma kirjutise, et ta kolm last olid kurvad, kuid nad korraldavad ussile korraliku matuse. Lisaks läks neil üle soov süüa värske kurgiga võileibu.

«No nii, Tesco, kas tahad vastutusest kõrvale hiilida,» nentis mees.

Tesco esindaja vastas mehe kirjale vähem kui ühe tunni pärast, sõnum oli samuti humoorikas stiilis.

«Meil kõigil on õppida Williami saatusest. Süütame küünla ja mälestame seda vihmaussi, kes liikus oma elus palju kilomeetreid ja pani inimesi naerma,» teatas Tesco esindaja.

Pärast Tescost vastuse saamist korraldas Wes Metcalfe vihmaussile matuse, avaldades Facebookis sellest pildi, millel on ussi haual näha jäätisepulkadest risti, ussi fotot ja Tesco  kaastundeavaldust.

Metcalfe tänas Tesco klienditeenindust ja lisas Facebooki endakirjutatud luuletuse, milles ülistab Williami elu.

«Tesco, palun ära tapa enam vihmausse. Ei tasu tegeleda süüdlaste otsimisega, sest Tesco palus andeks ja tunnistas viga,» seisab luuletuses.

Tesco klienditeenindus vastas Facebookis omapoolse sõnumiga, et Williami haual peaks kõlama ansambli Oasis pala «Wonderwall» uusvariant.  

«Because maybe, you’re gonna (be) the worm that saves me. I think we’ve learned, you’re our wonder worm,» olid sõnad.

Metcalfe`i ja Tesco kirjutised tegid Williamist sotsiaalmeedia staari ning vihmaussi mälestuseks loodi uus Facebooki lehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles