Tallinn Fashion Weeki kümnes juubel toob lavale nimekad disainerid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriss Soonik Loungerie kevad 2016
FOTOD SANDRA PALM 
MODELL NELERY RÄSTAS
AD KRISS SOONIK-KÄÄRMANN
Kriss Soonik Loungerie kevad 2016 FOTOD SANDRA PALM MODELL NELERY RÄSTAS AD KRISS SOONIK-KÄÄRMANN Foto: Sandra Palm

Sel sügisel tähistab Tallinn Fashion Week kümnendat juubelit. 19.-22. oktoobril aset leidev üritus toob Kultuurikatla Black Box saali nimekad disainerid, oma kollektsioone esitlevad Kriss Soonik, Piret Ilves, Iris Janvier, Kokomo Collection, Kirill Safonov ning mitmed teised tuntud disainerid ja moebrändid. Lisaks tähistab moenädala raames oma 25 aasta juubelit kodumaine rõivabränd Baltman ning suurejoonelisel Kuldnõela galal antakse üle Eesti tähtsaim moeauhind.

2016. aastal leiab Tallinn Fashion Week esmakordselt aset kaks korda aastas. Menukale kevadisele moenädalale järgneb sel sügisel, 19.-22. oktoobril Tallinn Fashion Weeki kümnes kodumaist moodi tutvustav nädal. Neli päeva kestva ürituse raames saab näha hulgaliselt moeetendusi, Baltmani 25 aasta juubeli-showd ning Eesti mainekaima moeauhinna Kuldnõela galat.

Foto: Kokomo Collection

Oma värskeimaid kollektsioone esitlevad sügisese Tallinn Fashion Weeki raames Gita Siimpoeg, Raili Nõlvak, Kokomo Collection, Anu Hint, Katre Arula, Iris Janvier, Piret Ilves, Diana Arno, Marimo Fashion, Mammu Couture, Liivia Leškin, Vilve Unt, Kirill Safonov, Year by Raivo Holm, Kriss Soonik ja Baltman.

Foto: Gita

Sügisese moenädala avapäeval antakse üle ka Eesti olulisim moeauhind Kuldnõel. Suurejoonelisel galal astuvad üles Hõbenõela nominendid Roberta Einer, Kätlin Kikkas kaubamärgiga KÄT ja Margit Peura kaubamärgiga Whitetail ning Kuldnõela nominendid Kristel Kuslapuu, Lilli Jahilo ja Thea Pilvet kaubamärgiga Althea.

Foto: blogspot.com

Tallinn Fashion Weeki kümnenda sünnipäeva sisse mahub aga teinegi juubel. Nimelt tähistab oma 25 aasta juubelit kodumaine rõivabränd Baltman, mille juubeli-showd saab näha sügisese moenädala viimasel päeval.

Moenädala koduks on sel aastal Eesti kaasaegseim kultuurisündmuste toimumispaik Kultuurikatel. Sarnaselt kevadisele üritusele leiab ka sügisene moenädal aset Kutluurikatla Black Box saalis, mille valmimine on oluliseks märgiks nii Eesti kultuurielus kui ka TFW arengukavas. Nimelt on tegemist esimese multifunktsionaalse toimumiskohaga Tallinnas, mille asukoht ja suurus on sobilikud nii osalejatele kui ka moepublikule. Lisaks TFW põhiprogrammile saab sel sügisel Kultuurikatla Katelde saalis uurida ERKI Moeshow parimaid kollektsioone - noori disainereid tutvustav näitus sünnib koostöös EKA moeosakonnaga.

Sügisese Tallinn Fashion Weeki peasponsor on Absolut ning moenädala ametlikuks soengupartneriks on Kevin.Murphy. TFW toimumist toetavad ka Samsung, J.P. Chenet, Oriflame, Goldtime, ABC King, Tallink Hotels ja RGB. Kuldnõela ja Hõbenõela auhinnad annab üle Estonia Resort Hotel & Spa.

TFW programm

Kolmapäev 19.10

18.00 Gita Siimpoeg, Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid: Raili Nõlvak, Kokomo Collection

20.00 Samsung esitleb: Kuldnõel

Neljapäev 20.10

18.00 Anu Hint, Katre Arula

19.30 Iris Janvier

21.00 Piret Ilves, Diana Arno

Reede 21.10

18.00 Marimo Fashion, Mammu Couture

19.30 Liivia Leškin, Vilve Unt

21.00 Kirill Safonov, Year by Raivo Holm

Laupäev 22.10

18.00 Kriss Soonik

20.00 Baltman: Born Fearless

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles