Kuula: Kallervo Karu ja DJ Paul Oja mässasid muusikaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummar Kallervo Karu
Trummar Kallervo Karu Foto: Kertin Vasser

Trummar Kallervo Karu ja DJ Paul Oja on valmis saanud oma esimese ühise mixtape'i  nimega «K-P-M». Mixtape'i esitlus toimub täna legendaarsel peol «PLAY» klubis Balou, kus lisaks Paul Ojale ja Kallervo Karule astuvad üles veel ka DJ Quest ja Flipperi Soomest.

«Muusika on viimase viie aastaga läbi teinud vabanemise – enam pole oluline stiilipuhtus vaid pigem erinevate stiilide osav kokkusulandumine. DJ'd üle terve maailma muudavad muusikat oma äranägemise järgi miksides kokku kõige uskumatumaid artiste ja stiile. «K-P-M» on selles mõttes eriline, et sinna on salvestatud peale ka live-trummid, mis muudab remiksi üheks tervikuks ja annab omapoolse energiasüsti juurde,» ütles Karu.
 
Mixtape'il kohtuvad näiteks Rage Against the Machine Oasisega, Phil Collins Beastie Boysiga ja Pantera Diploga. Pooletunnisel heliderännakul tehakse vahepeatusi rokist dubstepini ja kihutatakse siis taas ringiga tagasi.
 
Trummieksperimentidega tegelevat Massif-Drum Off-i vedav Kallervo Karu ning legendaarse Eesti hip-hop koosluse ToeTag-i DJ Paul Oja on ühiseid kontserte andnud alates aastast 2008. Selle aja sees on esinetud üle 50 korra. 
 

Kõigil huvilistel on võimalus «K-P-M’i» endale kuulamiseks tasuta alla laadida SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles