Trellid terendavad! Tyga kinkis Kylie Jennerile kalli auto, aga ise on räigelt võlgu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner ja Tyga
Kylie Jenner ja Tyga Foto: SCANPIX

Kohtunik väljastas Kylie Jenneri poiss-sõbra Tyga kohta arreteerimisorderi, kuna räppar ei ilmunud teisipäeval kohtusse.

Tyga pidi kohtus aru andma oma endise majaomaniku advokaatidele, kuna tal on maksmata hiiglaslik võlg, kirjutab TMZ. Kohus käskis Tygal majaomanikule maksta 480 000 dollarit, kuid räppar pole seda teinud. Võlg tekkis siis, kui Tyga «unustas» pikka aega üüri maksta ja lagastas Malibus asuva kodu täielikult ära.

Advokaadid seletasid täna kohtus, et majaomanikku ärritas uudis, et Tyga ostis oma tüdruksõbrale Kylie Jennerile sünnipäevaks 200 000 dollarit maksva auto. Kaebaja nimetas seda aga pettuseks, sest seaduse järgi oleks pidanud see raha võlgade katteks minema. Seetõttu väljastas kohtunik vahistamisorderi, mis tähendab, et kui Tyga peaks politseinikega kohtuma, võidakse ta kinni pidada ja pokri pista.

Räppari rahaasjad on juba pikka aega kahtlased. Talt on autosid ära võetud ja teda on kodust välja visatud, kuid sellegipoolest elab ta nagu kuningas. Alles hiljuti rentis Tyga häärberi, mille eest tuleb maksta 46 000 dollarit kuus!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles