Yana Toom käis Poolas poja pulmas ja noomib ajakirjanikke: jagan pilte peresündmustest, sest olen normaalne inimene (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom
Yana Toom Foto: Liis Treimann

Laupäeval abiellus eurosaadiku Yana Toomi poeg Kornei poolatar Olga Matakiga ning naine teatas peost Poola väikelinnas Wołominis Facebooki teel.

Yana Toom kirjutas laupäeval, 7.augustil, et on poja pulmas, mis hakkas kell neli. «Pool kolm öösel ootame viiendat käiku toitu. Kõik tantsivad! Ka kaheksa kuni kaheksakümneaastased. Arvatavasti kella neljani hommikul. Seni olen ellu jäänud,» teatas naine otse peolt ning jagas sõpradele ja jälgijatele pilte otse pulmast.

Pärast ajakirjanike tähelepanu poja pulmaskäigule noomis naine ka neid:

«Head ajakirjanikud, ma jagan siin facebookis pilte peresündmustest, sest olen normaalne inimene, kellel on pere ja sõbrad. Tõsi, ma olen avaliku elu tegelane, kuid minu lastel kahtlemata on õigus eraelule ning ka sellele, et mitte olla seltskonnakroonika näod publiku meelelahutuseks,» kirjutas naine oma seinale, et ei taha tähelepanu inimestele eraelu ei ole seotud tema mandaadiga ega maksumaksja huvidega. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles