Palju õnne! Võitjad selgunud! Kuldrula ja selle raju äfteka 4 VIP-pileti võitjad on .. (22)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ekstreemseim pidu Kuldne Äftekas - DC Kuldrula 2016 festivali ametlik järelpidu
Pärnu ekstreemseim pidu Kuldne Äftekas - DC Kuldrula 2016 festivali ametlik järelpidu Foto: Marko Mäestjärv

VÕITJAD ON SELGUNUD!

Loosiõnn naeratas Taavi Tamsele, Oliver Reinasele, Getter Klemetsile ja Imbi Sõbrale! PALJU ÕNNE! Nüüd dokument näppu ja Kuldrulale! Pileteid minge nõudma Kuldrula infotelki juba homme!

Suvepealinna ekstreemseim pidu Kuldne Äftekas - DC Kuldrula 2016 festivali ametlik järelpidu kolib tagasi linna kuldseimasse klubisse! Elu24 loosib eksklusiivselt välja 4 VIP-piletit, millega saab peole sisse eelisjärjekorras ning pääseb ka VIPi ja sõitjate alale hängima. Lisaks saab paelale külastada ka Kuldrula ennast.

Kuldrula uskumatult Kuldse Äfteka peaesinejaks on pärast mõne aastast pausi tagasi muusikamaailma naasnud Eesti elektroonilise muusika live-bänd EPORDWERK. Neid iseloomustab kitarride, süntide, sämplerite, trummide ja vokaalide kombineerimine erinevate elektroonilise muusika stiilidega, mis tervikuna loob peopaika meloodiaid, biite ja eletrit täis atmosfääri.

DC Kuldrula 2016 // 13. - 14. August // Pärnu

Foto: Kuldrula

13.august toimub ametlik järelpidu «Legendaarne Kuldne Äftekas» Linna Kuldseimas Klubis.

x Uksed: 23:00

x Aadress: Mere pst. 22

x 18+

x EPORDWERK (LIVE)

x MHKL

x B R I S T O L

x GIF Visual

Elu24 loosib välja 4 VIP-piletit! Soovid võita? Kirjuta selle artikli kommentaariumisse oma selle suve kõige ekstreemsem tegevus või kogemus ning võida!

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles