Sel nädalal toimuv 10. Eesti Hiphop Festival pakub lisaks muusikale ka palju muud meelelahutust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comedy Estonia
Comedy Estonia Foto: Promopilt

Sel nädalavahetusel, 12.-13. augustil toimub Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses kümnes Eesti Hiphop Festival. Lavale astuvad hetke kuumimad Eesti hiphop artistid ning publikule pakutakse ka palju muud meelelahutust.

Eesti Hiphop Festival tähistab juba oma kümnendat sünnipäeva ning nagu igal aastal, pakutakse peale muusika ka palju muud põnevat meelelahutust. Näiteks astuvad üles Comedy Estonia stand-up koomikud, kelle eelmise aasta rap-battle teisele festivalipäevale korraliku hoo sisse lükkas. «Sel aastal lubasid nad battle’i asemel nalja teha...ja kelle muu, kui mitte räpparite üle,» muigab EHHFi peakorraldaja Genka. Seega astuvad laupäeval kell 12 publiku ette kaheksa koomikut, kellest igaüks saab umbes kümme minutit, et oma kõige paremad naljad ette vuristada. Esinevad Sander Õigus, Mikael Meema, Karl-Alari Varma, Daniel Veinbergs, Mikk Sügis, Ardo Asperk, Taniel Kasemägi ja Louis Zezeran (inglise keeles).

Lisaks pealavale on sel aastal festivalialal suur Hennessy telk, kus toimuvad väiksemad esinemised ning astuvad üles DJ'd, kes mängivad muusikat seinast seina - hiphopist kuni trapi, drumnbassi, reggae ja rockini välja. Esinemisvõimaluse saavad ka kümme hetkel veel vähetuntud hiphop artisti, kes valiti korraldusmeeskonna poolt välja Open Mic demovõistlusele saadetud demode põhjal.

Lisaks valmib festivali raames igal aasta Eesti pikim, ligi 40-meetrine graffitisein Eesti parimate graffitikunstnike käe all, festivalialal näidatakse kino ja nauditakse lihtsalt kaunite mändide all sõpradega aja veetmist. Mõeldud on ka sportlikule ajaviitele - toimub tantsubattle ja ei puudu ka tänavakorvpalli võistlus.

Sel aastal esinevad Eesti Hiphop Festivalil: Chalice, Reket, Genka/Paul Oja, Abraham, Arop a.k.a. Suur Papa, Hanf Kung, Beebilõust, Metsakutsu, Okym, Noizmakaz, Sammalhabe, Cool D, 5Loops, Gorõ Lana, 5MIINUST, Ingmar Gailit, Grässhopas, 1teist, Fanta Stika, Akar, Vesikas ja Fofkin, CapJ, Claim, Roki, Utoopia, Karmo ja Küberünnak, PK, LihaMägi, Ruckus jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles