Kiirus ja ilu: Pärnusse kogunevad superautode omanikest Eesti sõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honour Club Estonia 2015 tõi Pärnu ringrajale kokku superautod ja glamuurse seltskonna
Honour Club Estonia 2015 tõi Pärnu ringrajale kokku superautod ja glamuurse seltskonna Foto: Magnus Heinmets

Sellel nädalal kogunevad Pärnumaal Audru vallas asuvas Põhja-Euroopa moodsaimas autospordikeskuses juba teist aastat järjest Eesti sõpradest kiirete ja sportlike autode huvilised üle Skandinaavia. Neli päeva kestev Honour Club Estonia 2016 aastaüritus toob Eestisse kokku ettevõtlikud inimesed, kellele tutvustatakse Eesti investeerimiskeskkonda ning kellel on võimalik oma oskusi ja autosid proovile panna Balti- ja Skandinaaviamaade parimal autoringrajal. 

Ürituse peakorraldaja ning Honour Club Events asutaja, autosportlase Sten Pentuse sõnul on kogunemise sihtrühmaks Eesti vastu huvi tundvad superautode omanikud. Ürituse üheks oluliseks osaks on Eesti investeerimiskliima, siinsete e-lahenduste ja toodete tutvustamine. 

“Kui eelmisel aastal tutvustasime eriprogrammina eesti moedisainerite loomingut ja konkreetseid tipptooteid, mis maailmas on juba populaarsust võitnud, siis sellel korral keskendutaksegi eelkõige siinsete äri- ja e-lahenduste tutvustamisele. Eri riikidest kokkutulijate iseloomustamiseks võib öelda, et neil kõigil on Eesti vastu huvi, et nad on Eesti fännid. Osad neist on pärast eelmise aasta üritust Eestisse juba investeerinud ning e-residendiks saanud. Osad tulevad sel aastal huviga Eesti investeerimiskliimat uurima. 

“Oleme tänulikud kõigile, kes sellel üritusel aitavad Eestit tutvustavat sõnumit maailma kanda,” ütleb peakorraldaja. Ta lisab, et Auto24 Ringrada, Pärnu Bay Golf, Hedon Spa, Hilton Tallinn Park, Eesti e-residentsuse lahendus, ärirahastusportaal Bondkick on kindlasti kohad ja ettevõtmised, mida Eestisse tulijatele sel aastal uhkusega tutvustatakse.

Aasta tagasi toimunud Honour Club’i aastaüritusel osalejatest on Eesti e-residendiks saanud näiteks Põhjamaades ja Lääne-Euroopas üle kümne aasta tegutseva ja kiirelt kasvava JGruppeni looja ja omanik Christopher Jarl ning endine võidusõitja ja mitmekordne Soome meister autospordis Jukka Honkavuori. Honour Club'i kaudu tekkinud Eesti huvi on e-residendiks toonud ka Rootsis tegutseva eduka Aasia restoraniketi omaniku Johnny Ly. 

Koostöös Viking Motorsiga viiakse Honour Club 2016 aastaüritusel läbi ka Top Geari autosaatest inspiratsiooni saanud kiireima ringi võistlus. Osalejatel on võrdsetes tingimustes võimalus oma oskused proovile panna Kia Ceed roolis ning läbi strateegia ja meeskonnatöö välja selgitada, kes neist ringrajal edukaim on.  

Väljaspool ringrada ning Eestit tutvustavat eriprogrammi ootab osavõtjaid kvaliteetne meelelahutusprogramm ning lõõgastuda aitab Hedon SPA.

Honour Club 2016 aastaüritusest võtab kõigi päevade joolsul osa üle 70’ne osaleja Skandinaavia ja Balti riikidest. Tegu on kord aastas toimuva kõige prestiiźsema superautode üritusega Eestis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles