Vanglast põgenenu tahtis surra karu käppade vahel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grislikaru
Grislikaru Foto: SCANPIX

USAs Arizona vanglast põgenenud surmamõistetu ütles pärast oma tabamist politseile, et tahtis Yellowstone´i rahvuspargis surmava annuse heroiini võtta ning grislikaru käppade vahel surra.

Tracy Province tunnistas Mohave maakonna šerifile Larry Matthewsile, et ta eesmärgiks oli minna loodusesse, süstida gramm heroiini ning saada «karutoiduks», kirjutab foxnews.com.

Vang lisas, et kui ta hakkas süstima, oleks nagu mingi jumalik hääl sekkunud ning soovitanud tal plaani muuta. Mees hääletas siis Indianasse, et seal oma sugulasi külastada. Politsei tabas põgeniku seal.

Yellowstone`i rahvuspargi pressiesindaja Al Nash sõnas, et Province´i plaan oleks täiesti võinud teoks saada.

«Yellowstone´is on piisav arv karusid. Nad söövad peaaegu kõike, mis neile ette juhtub. Tänapäeva karud eelistavad lihtsalt saadavat toitu raske vaevaga jahitavale toidule, kuid samas on inimeste ja karude kohtumised  üsna haruldased,» selgitas pressiesindaja.

Politsei andmetel lasi Province end Yellowstone`i sõidutada samuti põgenenud kaasvangidel.  

Need kolm isikut tapsid New Mexico osariigis Oklahomast pärit paari, kelle surnukehad põletati, samuti varastasid nad autosid.

Province anti Arizonas uuesti kohtu alla. Talle esitati süüdistus vanglast põgenemises, ründamises ja relvastatud röövis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles