Michelle Pfeiffer kannatas võtetel Šotimaa mägituulte käes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer Foto: AFP / Scanpix

Nätlejanna Michelle Pfeiffer nimetab filmi «Tähetolm» («Stardust») režissööri Matthew Vaughni julmaks, kuna lavastaja jätkas filmimist ka Šotimaa mägituulte ja rahe keskel.

Pfeiffer rääkis, et Šotimaal Cuillini mägedes võttel olles nõudis Vaughn, et filmimist metsikule ilmale vaatamata jätkataks, kirjutab Contactmusic.



«Nad pidid mu sõna otseses mõttes ankrusse panema, juhuks kui ma peaksin üle ääre kukkuma. Ja režissöör oli julm, ta lihtsalt jätkas filmimist,» rääkis staar.



«Mulle tundus, et meigikunstnik torkas mind oma puudriharjaga külge, kuid selgus, et see oli hoopis minu esimene kokkupuude kõva Šotimaa rahega.»



«Ilm oli metsik, aga kui me oleksime kuu aega oodanud, oleksid välja ilmunud surusääsed, kes meid hammustama hakanuks. Nii et meil oli valida rahe kätte jäämise ja elusalt ärasöömise vahel,» rääkis Pfeiffer.



«Kuid üks näitlejatöö plussidest ongi see, et sa külastad kohti, kuhu muidu ei läheks,» lisas staar.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles