Kenya naisel on kuus paari kaksikuid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keenia naisel on kuus paari kaksikuid
Keenia naisel on kuus paari kaksikuid Foto: africareview.com

Aafrikas Kenyas elava naise arvates on ta kurjast vaimust vaevatud, sest ta on ilmale toonud kuus paari kaksikuid.

35-aastane Gladys Bulinya on kaksikute tõttu maha jätnud kaks abikaasat ja üks elukaaslane, kirjutab The Telegraph.

Kõik 12 last on mitteidentsed kaksikud ning sündinud ajavahemikul 1993 – 2010.

Naine selgitas, et tema kodukohas peetakse kaksikutest järglaste saamist needuseks.

Bulinya sugulased on temast lahti öelnud.

Bulinya sõnul ei jäänud tal muud enam üle kui end steriliseerida lasta. Hiljuti tehtigi talle see operatsioon. Naine lisas, et tegelikult ei luba tema usk steriliseerimist.

«Olen katoliiklane. Kui ma steriliseerimisotsuse langetasin, palusin jumalalt andestust. Olen kindel, et jumal mõistab ja andestab,» lausus kenyalanna.

Naise esimene kaksikutepaar, pojad John ja James sündisid siis, kui te veel keskkoolis käis.

Laste isa oli samuti kooliõpilane ja selle tõttu tahtis Bulinya perekond ta pojad adopteerimiseks anda. Samuti öeldi talle, et kaksikud toovad halba õnne.

Lõpuks võtsid mehe vanemad oma hoole alla nii tema kui ka ta lapsed. Hiljem abiellus naine kooliõpetajaga ning 1999. aastal sünnitas jällegi kaksikud pojad Duncani ja Dennise.

Selle mehe perekond kihutas ta kaksikute tõttu minema. Naise ema organiseeris naisele abielu temast 20 aastat vanema mehega.

See mees lahkus Bulinya juurest möödunud aastal, kui naine oli nende abielu jooksul kuuenda paari kaksikuid ilmale toonud. Need pojad said nimeks Baraka ja Prince.

Bulinya sõnul ei kahetse ta midagi, kuid ta peab pingutama, et tema juures elavat kümmet last, kellest kuus on tüdrukud ja neli poisid, toita suudaks. Kaks kõige vanemat last on juba omaette elama kolinud.

Arstide sõnul on neil naistel, kelle esimesed lapsed on mitteidentsed kaksikud, suurem šanss saada ka edaspidi kaksikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles