Kertu Jukkum paljastab: tegelikult olen maailma kiireim sööja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilufirma Guinot`i pidu  - 15. aastat Eestis.
Kertu Jukkum
Ilufirma Guinot`i pidu - 15. aastat Eestis. Kertu Jukkum Foto: Viktor Burkivski

Raadiohääl Kertu Jukkum kirjutab oma blogis, et ta on oma India ravitsejaga Rajaga kohtudes õppinud, et toit on meie medikament.

«Ühel päeval kutsus ta mind veganrestorani, et õpetada õiges tempos sööma. Ma kinnitan, et see kogemus oli piin mis piin, sest tegelikult olen maailma kiireim sööja. Vahel, TV3-e armsaks saanud sööklas juhtub, et kui tädi Malle või teised sealsed toredad tädid jõuavad mulle vahetusraha välja otsida, on mul seal samas leti taga oodates oma lõuna juba söödud,» kirjutab Jukkum, et võiks kiiruse peale süüa ja võidak kindlasti, pole kahtlustki.

«See on lapsest saati nii olnud, sest ma lihtsalt ei viitsi aega raisata söömise peale, kogu aeg on kuhugi mujale kiire. Raja peab seda aga valeks, sest söömisele tuleb aeg võtta, oluline on anda ajule õigeid signaale ja toidu läbi mälumine on samuti tähtis. Ma tõesti püüan. Samuti olen võtnud eesmärgiks temaga veel ja veel kohtuda, sest ta on lubanud kõigele lisaks õpetada mind mediteerima, et vahel päriselt aeg maha võtta,» jätkas naine oma blogis.

Loe lähemalt SIIT, mida kirjutab staar oma treeningplaani kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles