Guano Apes annab taas Eestis kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guano Apes
Guano Apes Foto: Rock Cafe

 

Maailmas miljoneid albumeid müünud Guano Apes (GER) annab oma tagasitulekutuuri raames 16. aprillil kontserdi Tallinnas klubis Rock Cafe.

Saksa ühte edukamasse rock-bändi Guano Apes kuuluvad vokalist Sandra Nasic, kitarrist Henning Ruemenapp, bassist Stefan Ude ja trummar Dennis Poschwatta. Ude, Ruemenapp ja Poschwatta olid koos musitseerinud juba mõnda aega kui võeti lauljaks Nasic ning võideti 1996. aastal esimene koht telekanali VIVA konkursil «Local Heroes». Guano Apesi mikstuur metalist, popist ja rapist tõi neile konkursil kindla võidu ning bändi esimene singel «Open Your Eyes» oli Saksamaal esikümne hitt jäädes püsima esisaja sisse lausa 30 nädalaks.

Tänu VIVA väga tugevale singli rotatsioonile sõlmis bänd peatselt lepingu firmaga Gun Records, kes üllitas 1997. aastal esikalbumi «Proud Like A God». Teine singel «Lord of the Boards», mis oli ka 1998. aasta lumelaua meistrivõistluste ametlik lugu, tõukas albumi Saksamaal plaatina staatusesse ja mujal Euroopa riikides kuldplaadiks.

2000. aastal ilmus teine täispikk album «Don't Give Me Names», millelt pärinevad singlid «Big In Japan» (Alphaville'i kover) ja «No Speech». Ka see album tõusis Saksamaal kuldplaadi staatusesse. Kolmas kauamängiv «Walking on a Thin Line» nägi ilmavalgust 2003. aastal ning pärast kogumikalbumi «Planet of Apes» ilmumist 2005. aastal teatas band laialiminekust.

2009. aastal hakkas jää sulama ja bänd tuli taas kokku mängides mõned kontserdid erinevatel Euroopa festivalidel. Nüüd 2011. aasta aprilli alguses on bändilt ilmumas täiesti uute lugudega album «Bel Air», mille toetuseks toimub ka esimene Euroopa tuur pärast taasühinemist. Tänane päev 28. jaanuar on ametlikuks ilmumiskuupäevaks albumi esiksinglile «Oh What A Night».

Piletid Guano Apesi kontserdile tulevad müügile esmaspäeval 31. jaanuaril kell 10.00 Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles