Goldie Hawn ärevushäirete ja paanikahoogude küüsis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Goldie Hawn oli pikka aega ärevushäirete ja paanikahoogude küüsis.
Goldie Hawn oli pikka aega ärevushäirete ja paanikahoogude küüsis. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM



Goldie Hawn käis üheksa aastat teraapias, et oma kuulsusega toime tulla. 65-aastane naine alustas tantsimisega, kuid jäi silma Hollywoodi produtsentidele ning juba varsti mängis ta filmides.


Kate Hudsoni ema jaoks oli seda aga liiga palju taluda. Naine avaldas intervjuus Oprah Winfreyle, et tema elu oli justkui peapeale keeratud. «Ma ei tahtnud staar olla. Tahtsin tantsida, lõbutseda ja reisida ning koju minnes oma tantsukooli avada. Mul olid oma eluga teised plaanid,» rääkis naine.

«Kuulsus mõjus halvasti mu ajule – kaotasin oma naeratuse ja langesin depressiooni. Mul olid ärevushäired ja paanikahood. Kui kuskile läksin, siis tihti hakkas mul pea ringi käima ja tahtsin oksendada. Pidin oma naeratuse ülesleidma. See oli minu elu kõige raskem aeg, sest ma ei tundnud ennast iseendana ja see polnud see, mida mina tahtsin,» rääkis naine oma staarikarjääri konarlikust algusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles