Sketšisaate võitis Jüri Nael

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Nael
Jüri Nael Foto: Kaarel Tigas/SL Õhtuleht/Scanpix

Tänase sketšisaate «Jumal tänatud, et sa siin oled» võitis tihedas konkurentsis tantsupedagoog Jüri Nael.

Koos Naelaga osalesid saates Anne Veesaar, Emil Rutiku ja Madis Milling.

Esimesena asus improviseerima Madis Milling, kes kehastas vanemate kodus laastava peo maha pidanud teismelist noormeest. Milling pidi segi paisatud tuba ja ema merisea kadumist välja vabandama ootamatult koju saabunud vanemate ees.

Esitusi hinnanud Eino Baskin kiitis Millingut, kui juba tuntud ja kogemustega komöödianäitlejat.

Teisena astus võistlustulle tantsija ja saatejuht Jüri Nael, kes kehastas vuntsidega ja ühe käega koeratreenerit. Sketši käigus proovis Nael ka haukudes koertega suhelda.

«Ma ei uskunud iialgi, et Nael, kes on suurepärane tantsija, oskab koerte keelt. Sa pead endale ka koera võtma, sest sa oskad nendega ümber käia,» kiitis Baskin.

Näitleja Anne Veesaar kehastas riigikogu liiget, kes otsesaates pidi aru andma oma kulutustest eksootilistes söögikohtades aga ka oma tööreisist Brasiiliasse. Veesaar parodeeris hästi poliitikute keerutamist ja segaseid vastuseid ning kujutas rahvasaadikut, kui mitte kõige nutikamat tegelast.

«Jääb mulje, et ta on riigikogus palju aastaid istunud,» arvas seepeale Baskin.

Viimasena sattus ajas tagasi Emil Rutiku, kes kehastas muistset posijat ning ravis terveks väejuht Lembitu jala.

«Tore, et sa teleekraanile tagasi tulid,» kiitis Baskin Rutikut.

Ühiselt esitasid saatekülalised sketši, kus neil tuli mängida kindlustusfirmasse vaibale kutsutud liiklusõnnetusse sattunuid, kes nõuavad kahjuraha. Nael kehastas selles saateosas väga hästi Soome turisti, kes oli olnud õnnetuses kannatajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles