Juhan Paadam: võin nüüd astuda Eurovisiooni kriitikute ridadesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Paadam
Juhan Paadam Foto: Liis Treimann.

Viimased üksteist aastat Eesti eurolaulu meeskonda juhtinud Juhan Paadam jutustas Elu24.ee’le, et saab sellest ametist loobudes üle pika aja teha midagi väga meeldivat – vaadata rahulikult Eurovisiooni ja astuda täiel rinnal lauluvõistluse kriitikute sekka.

Paadam avaldas juba mõned aastad tagasi arvamust, et peaks varsti ameti maha panema ning kuulutas majasiseselt välja: noor ja andekas produtsent saab tema koha.

«Ühel hetkel peab ju vahetus tulema, üks inimene ei saa lõputult Eurovisiooniga tegeleda,» sõnas Paadam ja lisas: «Olen üksteist aastat seda teinud. Tänan sõbrad!»

«Võib-olla tundub mõnele, et see on lust ja lillepidu – saab ilusate tüdrukutega sõita kaugele maale jne. Aga tegelikult on see raske teleprojekt, mille kallal töötavad väga paljud inimesed,» jutustas ta.

«Kuna tegu on ETV reitingutelt saatega number üks, muidugi aastavahetuse presidendikõne ja kätlemistseremoonia järel, lasub selle tegijatel väga suur vastutus,» nentis mees.

Kas Heidy Purga on Paadami arvates talle vääriline järglane? «Heidy Purga on äärmiselt võluv daam. Punkt,» kommenteeris Eesti eurovisiooni isaks tituleeritu lõbustatult.

«Mul on rahvusringhäälingu EBU ja välissuhete osakonna juhina tööd küll ja veel. Nüüd lihtsalt muutuvad tööpäevad vast mõne tunni võrra lühemaks,» tundis Paadam eesootava pärast rõõmu.

«Tead mis ma selle vaba ajaga peale hakkan? Ma vist murran ühele mehele antud lubadust mitte kunagi memuaare kirjutada. Üheteistkümne aasta jooksul kogunenud materjal on küllaltki intrigeeriv ja võiks isegi öelda, et plahvatuslik. Nii palju huvitavaid inimesi on Eurovisiooniga seotud olnud,» lõpetab Paadam kavalalt jutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles