GALERII: Deja Vu's keeb elu! Lõbusa Vanaema pidu ületas rekordeid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 30. juulil kutsus Lõbus Deja Vu Vanaema kõiki endale külla, et üheskoos linna kuulsaima Babuljaga taas vägev pidu maha pidada! 

Peoõhtule oli Venemaalt kohale sõitnud lauljatari ja vägevat lava-show'd kaema rekordiliselt palju inimesi! Kohapeal tervitasid kõiki kaunid Babulja tütrekesed, kel silmad säramas kui päiksekiired. Parim vene muusika, lugematu hulk kaunitare ja lõppematud šampanjaojad...

Lounge Deja Vu Vanaema ootas taas kõiki külla! Babulja tõi kõigini glamuurse suvepeo, mis kostitas uue ja ainulaadse maitsega jahutava viski ja kuumakskütva lava-show'ga! Kaunid Babulja tütrekesed võtsid külalisi sel õhtul vastu juba uksel, ergutades vastupandamatu iluga kõigi meeli! Peategelasteks olid vanaema ja tema tütrekesed, kes sel korral lõbutsesid koos Julia Kuusmetsaga, kelle hoogne live-kontsert peo õhtust hommikusse saatis!

Meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni ning rahva meeleolu püsis ülev kuni lõpulugudeni välja, mil tantsuplats lõpuks viimased tantsusõbrad lõbusale koduteele saatis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles