Piletimäng: pidutse Rolf Junioriga Sugaris!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu.
Rolf Roosalu. Foto: André Altjõe

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid ja tasuta nänni.

Järgmisel reedel, 4. veebruaril jõuab Pärnu klubisse Sugar klubimuusika stiiliekspress, kui plaadimasinate taga on Eesti tantsumuusika produtsent DJ I.M.T.B., kes miksis Rolf Juniori eurolaulu “All & Now”. Loomulikult astub Sugari lavale erikülalisena Rolf Junior isiklikult!

Loosime Sugarisse välja 3x2 pääset ja anname kõigile võitjatele ära tasuta plaadi!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Rolf Junior on pärit Tartust või Sauelt?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 2. veebruariks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Hellad Velled on avaldanud kaks või kaheksa plaati?” õige vastus on kaks.

Reede õhtul lähevad koos kaaslasega Pärnu kuursaali meeletule möllule, mida viib läbi ansambel Hellad Velled, Anne Pintsel, Liina Tammesaar ja Kristi Miglai. Võitjaid ootab toimetuses plaatki.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles