Video: norrakast koomik irvitab Islamiriigi üle, olles selle juhiga homosuhtes (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abu Bakr al-Baghdadi
Abu Bakr al-Baghdadi Foto: SCANPIX

Norra koomikut Terje Sporsemi vihastas USAs Orlandos tehtud rünnak geiklubile ja ta otsustas anda selle rünnaku korraldanud Islamiriigile vastulöögi huumoriga.

Mehe sõnul tahtis ta protestida nende vastu, kes tapavad inimesi vaid sellepärast, et nad on homoseksuaalsed ja tema kui koomiku «relvaks» on huumor, edastab The Local.

Sporsem tegi video, milles tema tegelane armub Islamiriigi juhti Abu Bakr al-Baghdadi.

Sporsem sai 2003. aastal kuulsaks «Jackassist» inspireeritud show´ga «Judah» ja tema arvates on terrorism teema, mida saab käsitleda huumori vaatenurgast.

«Leian, et neile, kes meid hirmutavad, saab anda vastulöögi. Lisaks on nimi Abu Bakr al-Baghdadi meloodiline,» selgitas koomik.

Videos on näha Sporsemi kehastatud tegelast suhtes habemega terroristiga, samuti ööklubistseene, milles koomik heidab nalja geide stereotüüpide üle.

Videos lauldakse «Be my Daddy, Abu Bakr al-Baghdadi, I’ll hold your club like candy… Abu Bakr al-Baghdadi. I can dress up just like Freddie… Abu Bakr al-Baghdadi. You can sit on my lap, I'm a grandaddy… Abu Bakr al-Baghdadi».

29-aastane turvamees Omar Mateen tappis 12.juunil Floridas Orlandos asuvas geiklubis 49 inimest ja vigastas 53. Orlando politsei lasi pärast kolm tundi kestnud vastasseisu tulistaja maja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles