«Anne & Stiil» kaanepersoon on draamakuninganna Evelin Ilves

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Mihkel Maripuu

«Anne & Stiil»  kaanepersoon on esimest korda inimene, kellega tehtud lugu ei ole valminud intervjuu põhjal, vaid loos uuritakse oma kangelannat kui fenomeni. Meie presidendiproua Evelin Ilves pakub enesestmõistetavalt selleks ohtralt analüüsimaterjali.

Värvikas ja kaunite fotodega loos uurib «Anne & Stiil», kuidas presidendiproua on oma tähtsa rolliga hakkama saanud, tuues võrdluseks ka teisi esileedisid, nagu Michelle Obama ja Carla Bruni.

Väga intrigeeriv seos on aga leitud Argentina kunagise presidendiproua Eva Peróniga.

Loost selgub, et mõlemad Evakesed on end ise loonud tahtejõulised naisterahvad, kes ei leppinud pelgalt kuulsa mehe kõrval poosetamisega, vaid tahtsid maailma asjades ka oma sõna sekka öelda.

Kuidas see on neil õnnestunud, on iseasi, kuid fakt on see, et kumbagi saadab oma maa lihtrahva sügav vaimustus. Evitaga seob Evelini kindlasti keskmisest kõrgem tähelepanu- ja heakskiiduvajadus.

Moeekspert Urmas Väljaots: Evelin Ilvese stiilimuutus on olnud üks Eesti avaliku elu dramaatilisemaid. Esimese leedi ilmumisi saadab kõrgendatud tähelepanu nagunii, aga proua Ilvese katsetused on lisanud sellele tele-reality-laadse kaasaelamisfaktori.
 

Turundusguru Hando Sinislu: Kui Evelin on endalae midagi pähe võtnud, siis viib ta selle kindlasti ka ellu. ta on edev, talle meeldib olla tähelepanu keskpunktis.

«Anne & Stiil» jõuab tellijatele homme-ülehomme, müüki jõuab ülehomme ehk laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles