«Haara mikris» võidutsesid Laikre ja Supp

Annika Erg
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Haara mikker»
«Haara mikker» Foto: TV 3

Tänases «Haara mikker» saates võtsid mõõtu Anna-Liisa Supp ja Raimondo Laikre ning Reet Linna ja Indrek Tarand, ühe punktiga võitsid Anna-Liisa ja Raimondo.

Esimese vooru lõpetasid meeskonnad 3:3 viigis, teises voorus rebisid ette Reet ja Indrek 7:4. Kolmanda vooru järel võtsid Anna-Liisa ja Raimondo end kokku ning finaalile mindi vastu 8:8 viigis.

Viimases voorus esitasid Reet ja Indrek Boris Lehtlaane loo «Vanas rataslaevas» ning laulsid õigesti kuus kohta kümnest.

Anna-Liisa ja Raimondo kandsid ette Frank Sinatra laulu «Fly Me To The Moon» ning teenisid otsustava punkti rohkem. Lõppseisuks jäi 14:15.

Kuid kuidas meeldis saade sulle? Kas see oli sama hoogne kui esimesel korral või hakkas toimuv sind hoopiski tüütama? Kas kuulsused võtavad asja tõsiselt ja kas amatöörid olid tasemel? Anna oma arvamusest teada meie uudist kommenteerides!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles