Võistlussaade «Väljalend» on tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatesarja «Väljalend» saatejuhid Siret Rüüberg ja Kertu Jukkum
Saatesarja «Väljalend» saatejuhid Siret Rüüberg ja Kertu Jukkum Foto: Kanal 2

 

Homme, reedel kell 20.00 jõuab Kanal 2 ekraanile humoorika võistlussaate «Väljalend» uus hooaeg.

Kaks juhuslikku möödujat saavad ahvatleva pakkumise lennata tasuta soojale maale. Selle ettepanekuga kaasneb aga väike vimka…

Et lumelörts kandadelt pühkida, peab võistleja konkurendist kiiremini lennujaama jõudma. Aga ka see pole veel kõik – lisaks tuleb endale ülikiiresti leida vastassoost reisikaaslane, kellega kuurordis hotellituba jagada.

«Kaaslase otsingud ei suju sugugi kergelt,» muheleb üks saatejuhtidest, Siret Rüüberg. «Kell muudkui tiksub, aga poiss otsib ikka alles sobilikku tüdrukut ja neiu meelepärast noormeest. Ilma kaaslaseta pole aga kummalgi lennujaama asja.»

Aega on võistlejatel tõesti napilt, sest lennuk väljub juba mõne tunni pärast. Päikesereisi, majutuse hotellis, reisikindlustuse ja reisiraha võidab paar, kes jõuab esimesena Tallinna lennujaama.Enne veel peavad nad kodus asjad pakkima ja vajadusel ennast töölt või koolist vabaks kauplema.

Homme eetrisse jõudvat hooaja esimest «Väljalendu» võib nimetada tõeliseks passidraamaks. «Eesti elanikud on niivõrd harjunud ID kaardiga, et passid on päris unarusse jäänud,» kommenteerivad saatetegijad.

Egiptusesse ID kaardiga aga ei saa. Pisarsilmil tõdevad võistlejad järjest, et nende pass on aegunud või lausa kadunud, ja nad ei saagi sõita. Kas saatejuhtidel üldse õnnestub leida kehtiva passiga võistlejad enne, kui lennuk väljub?

Saatejuhtideks on taas särtsakad Siret Rüüberg ja Kertu Jukkum. Ühes järgmises saates astuvad nende asemel üles aga üllatuslikud külalissaatejuhid!

«Väljalend» on Kanal 2 eetris 28. jaanuarist igal reedel kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles