Ryanairi piloodist sai staar tänu seksikatele joogapiltidele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooga
Jooga Foto: SCANPIX

Instagrami ilmusid lennufirma Ryanair seksika naispiloodi fotod, kuidas ta rannal joogat teeb ja temast sai kohe sotsiaalmeedia staar.

32-aastasel Maria Petterssonil on Instagramis 129 000 järgijat, kes innukalt ootavad tema elust uusi piltpostitusi, edastab Daily Mail.

Lisaks kokpitifotodele on naist näha rannas bikiinides võtmas erinevaid joogapoose.

Rootsist Göteborgist pärit naine elab juba mõnda aega Itaalias Sitsiilias. Endast regulaarselt fotode tegemisega alustas ta pärast seda kui sai 25-aastasena piloodipaberid kätte, andes nende abil Rootsis elavale perele teada, mis tema elus toimub.

Naise sõnul esitataks talle sotsiaalmeedias sageli küsimusi ta töö kohta ja siis ta jagab selgitusi piloodiõpingute ja lennusimulaatoris harjutamiste kohta.

«Piloodiametis domineerivad mehed, kuid sinna sobivad ka tugevad naised. Meestele tuleb näidata, et me oleme sama head kui nemad. Tuleb vaid endasse uskuda ja olla positiivne,» teatas rootslanna.

Petterssoni teatel on ta külastanud maailma paljusid paiku, kuid kõige südamelähedasem on talle Colombia, kus on ilusad rannad ja saab džunglis matkata.

Pärast Instagramis populaarseks saamist kävitas naine blogi PilotMaria.com, kus ta kirjeldab oma piloodielu ja postitab fotosid.

Temast sai reisilennuki piloot 30-aastasena ning nüüdseks lendab ta suure Boeing 737-ga, mis mahutab 200 reisjat, kuid tema unistuseks oleks lennata sellist «hiiglastega» nagu Boeing 777 või Airbus 380.

Rootslanna sõnul läks lennukoolitus talle maksma suure summa, 65 000 eurot, kuid ta tegi õppmise kõrvalt tööd ja suutis selle summa kokku saada.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles