Pildid ja video: nii Trump, ta naine kui Clinton kisti alasti (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs on presidendivalimiste kampaania aina tuure juurde kogumas ninga sõna- ja pildiporiga loopimisest on saanud igapäevane nähtus.

Briti meedia teatel  lõi sel kevadel Londonis laineid vabariiklaste kandidaadist Donald Trumpist tehtud aktimaal «Make America Great Again», mille hind on 1,2 miljonit eurot.

Los Angeles kunstnik Illma Gore´i sai Trumpi maali tõttu tapmisähvardusi ja võimud keelasid selle näitamise USA pinnal.

Sel nädalal ilmus maailma meediasse teade, et Austraalias Melbourne`i eslinnas Footscrays on hoone seinal USA demokraatide presidendikandidaati Hillary Clintonit kujutav graffiti, millel ta on poolpaljas, kandes monokinit, mis oleks nagu USA lipust. Ta pihaossa on pistetud rahatähti, mis olevat viide, et selle naise puhuil on tegemist «poliitilise hooraga». 

Clintonist graffiti teinud tänavakunstnik Lushsux sai karmi kriitika osaliseks. Kohalikud võimud nõuavad selle eemaldamist, kuna nende sõnul solvab see nii Clintonit kui USAd.

Sama tänavakunstnik tegi Melbourne`i pildi ka Donald Trumpi naisest Melania Trumpist, keda on kujutatud palja ülakehaga, kuid rindade ees on ta mehe näopildid.

Ka selle pildi eest sai Lushsux sugeda, kuid ta ei ole seda nagu ka Clintonit kujutavat pilti eemaldanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles