Eesti trummi ja bassi skene üks tuntumaid nimesid teeb värske muusikaga võimsat comeback’i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indivision teeb tagasituleku uue EP-ga
Indivision teeb tagasituleku uue EP-ga Foto: Insivision

Eesti trummi ja bassi tegija Indivision annab rahvusvahelise labeli Liquicity alt välja EP nimega “Time Traveler”, mis koosneb viiest uuest loost. Värske EP antakse välja 5. augustil ja see on saadaval kõigis suuremates digitaalsetes muusikapoodides (iTunes, Beatport ja muud). Samal päeval saab uusi träkke kuulata ka Indivisioni sotsiaalmeedia lehtedel.

EP “Time Traveler” on valminud koostöös rahvusvaheliste nimedega Ameerika Ühendriikidest, Walesist, Inglismaalt ja Saksamaalt. Väljaandev plaadifirma Liquicity on pärit Hollandist ning seda veab Eesti trummi ja bassi sõpradele tuntud Maduk. Liquicity on välja lasknud ka teisi Eesti tegijaid nagu viimasel ajal palju tuntust kogunud Cartoon.

Koit Raudsepp Raadio 2-st mängis EPnimelist lugu “Time Traveler” oma saates 25. juulil ning see sai juba tunnustuse kui selle päeva maailma parim lugu.

“Mul on suur hea meel olla tagasi ja pakkuda inimestele uut muusikat. Leidsin, et vahepeal ei olnud mul midagi uut pakkuda, kuid nüüd tasub edaspidi hoida tegemistel silma peal, sest inspiratsiooni jagub. Eestis olen juba koostööd teinud Eesti Laulus osalenud Zebra Islandiga,” kommenteeris Indivision Elu24-le.

Indivision on olnud muusikast eemal ligi kaks aastat. Eelnevalt on tegija võitnud ka Raadio 2 korraldatud trummi ja bassi gaaladel auhindu. Indivision on võitnud kaks korda parima Eesti trummi ja bassi artisti tiitli, parima loo ning aastal 2010 oli ta aasta uustulnuk. Lugusid on mängitud suurtes rahvusvahelistes raadiotes nagu näiteks BBC1. Esinemisi on arvestatav hulk olnud välismaal, aidates Eesti elektroonilist muusikat promoda. Kõige paremini saab kursis olla tegemistega, jälgides Facebooki fännilehte.

Varasemad ülemaailmselt tuntuks saanud lood:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles