DocPoint Tallinn festivali avafilm läheb täissaalile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

DocPoint Tallinna tänavune avafilm on Kuuba, Eesti, Rootsi ja Soome koostöös valminud dokumentaalfilm «Cubaton», mis jälgib noore arstiametit õppinud muusiku el Medico eetilisi dilemmasid, taustaks palju nakkavat kohalikku muusikat ja värviline Kuuba elu. Piiratud arv pileteid avafilmile on tänaseks läbimüüdud.

DocPoint Tallinn on ettearvamatu, intrigeeriv ja ärritav, kuid samas ka sisukas, ilus ja meeliköitev. Pakkudes samaaegselt midagi kõigile neile, kes tahavad tänaste teemade kohta rohkem teada kui massimeedia võimaldab. Ettevõtmine on välja kasvanud Helsingis toimuvast festivalist, mis seal tähistab sel aastal juba ümmargust kümnendat sünnipäeva.

Tallinna programm on kokku pandud põhjanaabrite mastaapse emafestivali 148 filmi hulgast valides. Selle koostajad on andnud endast parima, et maailma dokumentalistika paremik meile koju kätte tuua.

Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 jaanuarikuine tähtsündmus DocPoint Tallinn 27.-30. jaanuar kinos Sõprus ja KUMU auditooriumis. Tänaseks on eelmüügist festivalile müüdud üle 600 pileti. Eelmisel aastal külastas festivali DocPoint Tallinn 2000 inimest. Piletid on müügil kinodes ennem seansside algust ning Piletilevi müügipunktides.

Festivali veebilehekülg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles