«Vene hoor» ähvardab Lindsay Lohani kohtusse kaevata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan ja Jegor Tarabasov
Lindsay Lohan ja Jegor Tarabasov Foto: SCANPIX

Naine, kelle kohta näitlejanna Lindsay Lohan kasutab väljendit «vene hoor», ähvardab staari kohtusse kaevata kui Lohan avalikult oma sõnade eest andeks ei palu.

30-aastane Lohan süüdistab moeloojat, 26-aastast Daša Paškevinat selles, et naine seksis tema kihlatu, 23-aastase Jegor Tarabasoviga, edastab The Sun.

Paškevina omakord nõuab Lohanilt «kohutavate valede» tõttu avalikku vabandamist.

«Daša edastas Lindsayle kirja, milles ta nõuab Instagramis avalikku vabandust, vastasel korral annab ta asja kohtusse. Lindsay Lohan avaldas minu kliendi suhtes mitte tõele vastavat informatsiooni, mis kahjustas teda ja tema perekonda,» teatas  Daša Paškevina advokaat.

Advokaadi teatel sai Daša maine sai kahjustada, kuid ta ootab vabandust, et kõik seljataha jätta. Ta lisas, et Lindsay Lohani tegevuse tõttu hakkasid tundmatud inimesed sotsiaalmeedias Daša Paškevinat mõnitama.

Advokaadi sõnul takistab mainekahjustus moleloojat tööle ja uuele kollektsioonile keskendumast ja see «suhtesupp» võib ta karjäärile hävitavalt mõjuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles