Golf: Egeti Liiv korjas endale viimase puuduoleva meistritiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf - Egeti Liiv korjas endale viimase puuduoleva meistritiitli
Golf - Egeti Liiv korjas endale viimase puuduoleva meistritiitli Foto: MediaMarketing

 

Suurestal lõppenud Tallinna lahtistel meistrivõistlustel Sven Kaljuveeri karikatele saavutas meeste võistlusklassis esikoha EM-võistlusteks valmistuv Egeti Liiv. Esimesest päevast juhtinud Liiv mängis kokkuvõttes +1 ja võitis Marten Palmi nelja löögiga. Sellega on Liiv võitnud kõik tähtsamad Eesti individuaalsed tiitlid: löögimängu ja rajamängu Eesti meistritiitli, Niitvälja karika, Estonian Amateur Openi ja Tallinna meistritiitli.

«Mul on hea meel, et Marten mängis korralikku golfi ja pakkus tugevat konkurentsi,» sõnas Tallinna meister pärast võistlust.

«Ise oleksin võinud griine kohati paremini lugeda, kuid Suuresta väljak oli väga heas seisukorras, tänan kõiki, kes võistluse heaks oma panuse andsid».

Egeti Liivi mänguringid 72, 72, 73, Marten Palm 75, 72, 74. Kolmandaks tõusis viimase päeva 79 löögiga Timo Raukas. Kahel päeval mängis ta 76, 76. Neljandaks jäi talle kahe löögiga kaotanud Janno Sild mänguringidega 75, 77 ja 81.

Järgmisel nädalal algavad Jõelähtmel EM võistlused, kus Eestit esindavad Egeti Liiv ja Sander Aadusaar.

«Olen EM-ks valmis,» hindas Liiv enda vormi. «Harjutusringid on hästi läinud ja nüüd tuleb jätkata samas vaimus. Tunne on igal juhul parem kui eelmisel aastal».

Naistest võitis teise järjestikuse Tallinna meistritiitli Hanna-Maria Tammo, kes esimesel päeval mängis 78 lööki ja hoidis järgmiste päevade 82 ja 83 löögiga oma edu lõpuni.

«Kahju, et Karola Soe vigastuse tõttu katkestama pidi, kuid üldiselt jäin mänguga rahule, kuigi lõpus tundsin, et hakkan väsima,» ütles Tammo. Teise koha saavutas Anete Liis Adul, keda vaevas põlvevigastus. Tema mänguringid 89, 86, 81. Kolmas oli Kristina Kuzmenok löökidega 86, 88 ja 91.

Kuni 18-aastase poiste vanuseklassi võitis Mattias Varjun, kes esimesel päeval suutis ainsana mängida alla raja pari, kui tegi 70 lööki. Ülejäänud päevadel mängis ta 74, 78.

«Hea võistlus oli, kuid täna tahan kiita oma venda, kes mängis meist kõige paremini,» sõnas võidukõnes Mattias Varjun. Tema noorem vend Markus Varjun mängis viimasel päeval 75 lööki ja saavutas 2. koha. Esimesel kahel päeval tegi ta 78 lööki. 3. koha sai Aaron Kobin mänguringidega 84, 76, 77.

Kõik Tallinna meistrid said auhinnaks Philipsi televiisori.

Viimast võistluspäeva segas Suurestal äike ja tugev vihmasadu ja võistlus oli kahel korral kuni 1,5 tunniks katkestatud.

Lõppenud võistlus oli WAGR-i katsevõistlus, millega mälestati noort ja andekat Sven Kaljuveeri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles