Juba sel nädalal! Pärnu pop-up klubi avab uksed neljapäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Kenny
Billy Kenny Foto: Pressifoto

Pärnus avab 4.-6. augustil uksed suvepealinna üks omanäolisemaid peokohti - pop-up klubi Mere pst 22. Klubi eesmärgiks on pakkuda Weekend Festivali külastajatele igal ööl alternatiivset tantsumuusikat.

Neljapäeva õhtul annab klubi pidustustele avapaugu Still Out, kus kahes saalis mängivad parimaid house- , techno- ja drum and bass- muusikat DJd Merimell, Paap, Armukahur, To-Sha, HeadRead jt.

Reede õhtul astub Pärnu sugemetega Eksistantsi ja Ruumi ühispeol üles Inglismaalt pärit ning maailmas järjest tuntust koguv DJ Billy Kenny. Lisaks astuvad reedesel peol plaadimängijate taga üles MHKL, Kevin Park ja Keito Kööp.

Pidustustele paneb punkti laupäeval toimuv Haigla Pidu. Mõnusalt suviste rütmidega aitavad nädalavahetust lõpetada Ats Luik, Jan Tomson ja Kris Luigend.

Pop-up klubi Mere pst 22 asub Pärnus samal aadressil, Kuursaali otsas, kus aastate jooksul on tegutsenud meelelahutusasutused nagu Club Tallinn, Kaseke ja Volüüm.

Igal õhtul avatakse uksed südaööl.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist, kus on käimas ka piletimäng.

Helinäide Billy Kenny varasalvest SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles