Mick Pedaja räägib, milleta ei elaks ta head festivali üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Intsikurmu Muusikafestival

Intsikurmu  festivali  kindlasti  üks  oodatumaid  esinejaid  on  sel aastal  Eesti  Laulul  tuntust kogunud salapärane Mick Pedaja. Uurisime Micku käest, mis mees ta selline on ja millega tegeleb. Muide, Micku näeb laval laupäeval, 6.augustil kell 16.00 ja Micucu koosseisus kell 18.00.  

Nimi: Mick Pedaja

Artisti/koosseisu nimi: Mick Pedaja

Sünniaeg: 07.03.1993

Podi top5 lugu: Lood ei ole järjestuses
James Blake – I Need a Forest Fire                            
Romare – Down the Line                          
RY X – Deliverance                            
Goldmund – Threnody                            
John Frusciante - Falling

Unistuste kultuurielamus:
Unistuste kultuurielamus oleks kindlasti esineda tulevikus mingis suures auditooriumis või suurel festivalil nt. Coachella, BBC Radio 6 Music Festival, Roskilde jne.

Unistuste  artist,  kellega  jagaksid  lava:
Koostööd  tahaks  kindlasti  teha  Justin  Vernoniga,  ta on mulle juba ammu meeldinud. See, mis ta on teinud Bon Iver’is, The Staves’i tüdrukutega, Volcano Choir’is, on imeline.

Kes on kõige ägedam uus täht Eesti muusikamaastikul?:
Mu uus lemmikbänd – The Notes, Raplast.

Mis asju suvel ajad?:
Hetkel loon uut muusikat, esinen ja reisin Eestimail palju ringi. Mõnus on avastada ja kogeda uusi  kohti  ja  inimesi  mitte  ainult  välismaal,  vaid  ka  Eestis  on  imelisi,  maagilisi  kohti.  Sõber mainis  ükspäev  postituses,  et  ei  ole  vaja  sõita  kaugele  välismaale,  vaid  džungel  võib  olla vabalt  teie  tagaaias  või  tagaaia  taga.  Sügisel,  veel  teadamata  kuupäeva  ilmub  minu  debüüt album koostöös Raul Ojamaa & Konstantin Tsõbulevskiga.

Festivalihundi tähtsaim küsimus: kuidas võitled sääskedega?:  
Enne  olin  kasutanud  mingil  määral  spreisid,  kuid  need  on nahale  väga  kahjulikud.  Sain soovituse kasutada B1 vitamiini, mis pidi muutma vere nii, et sääsed ei taha meid.

Miks Intsikurmu festival on hea? :
Olen seal mitu korda käinud. Tollel kohal on oma maagia ja energia. Kõik, kes seal on käinud, räägivad  seda.  Koht  ise  on  ümbritsetud  metsaga.  Olen  käinud  festivali  toimumise  ajal  alalt väljas ja seal on mõnus matkarada ja jõgi, mis on täis allikaid. Intsikurmu Muusika festival on natuke  teistmoodi,  kui  miski  teine  kommertsüritus.  Seal  saab  head  toitu,  head  muusikat, nautida ilusat loodust, toredaid inimesi jne. Ühesõnaga, tasub külastada. Järjestiku päevadel tulen otse Muhust, Orissaarest, kus toimub Puutuur 04.august, 06. august Intsikurmu ja 07. august Kosel, Maheda Muusika festival.  

Nimeta 3 asja, milleta sa korralikku festarit üle ei elaks?:
Hea muusika, ujumine/pesemine, kvaliteetne hea söök (saab ka head kvaliteetset burksi)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles