Vaata, mida sööb rammumees Ott Kiivikas õhtuks, et säilitada figuuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Kas tervislik või pigem mitte? Fitnesshunt Ott Kiivikas näitas Instagramis oma jälgijatele mida sööb õhtuks.

Ott Kiivikas lisas enda Instagrami pildi kahe päeva õhtusöökidest. Spordimehe toidulaud ei olegi võib olla nii tervislik kui arvasime...

Ott kirjutab: "Vormist on siin pilte ilmunud nii, et ei jõua ära vaadata..... Vahelduseks toidust ka, sest ega see vorm päris õhust ei tule. Pildil kahe viimase õhtu söögid.... Kumbagis portsus 4 Xl muna, 150gr. kodujuustu, kurk, paar omatehtud hapukurki, tomat, kirsstomatid, hapukoor või lahja majonees, mõni küüslauguküün, kolm viilu leib kõigil "Merevaik" määre +sink ja juust..... Nimetame seda dieediks kui soovite.... Kuid ärge seejuures unustage 2 trenni päevas teha..."

Lisaks küsib tuntud Eesti Youtuber HD Tanel kommentaarides Otilt nõu selle kohta, kuidas oleks õige mune süüa. 

Ott vastab: "Muna sobib nii hommikusse kui õhtusse! Sõltuvalt ainevahetuse kiirusest ja energeetilisest kulutusest saab öelda palju mune on paras süüa. Ise lisan praadimisel paarile kolmelele munale eraldi munavalgemassi, et vajalik kogus kätte saada."

Foto: Ekraanitõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles