Elu pidu! KATUS SÕIDAB Sadama Suveterrassil juba täna õhtul!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järjekorralt 12-s üritus nimega KATUS SÕIDAB, mis toimub Sadama Suveterrassil vabas õhus, on külla kutsunud sel korral tutvustamist mitte vajava Mikk Mäe.

Foto: Katusekohvik

Plaanis on intiimsem Akustiline Live ning tansujalale valivad sügavamat house muusikat residendid Raigo Smith(Legendary Wednesday, Utopia) ja Huasca.

Uksed 18:00, ürituse ametlik algus 21:00. Go Crazy!!!

Foto: Katusekohvik

Sadama Suveterrass asub Adimrali basseini ääres oleva Sadama Marketi katusel, seega tegemist on lageda taeva all toimuva katusepeoga, mis tekitab väga mõnusaid suviseid meeleolusid.

Foto: Katusekohvik

Varasemalt on üritus leidnud aset ka Katusekohvikus ja PAIs, kuid suvise ilmaga on loomulikult värske õhu käes peo pidamine kordades meeldivam.

Varasemalt on üritustel esinenud näiteks Avoid Dave, Pille Riin Karro, Pur Mudd, NOEP, BENO, Carine Jessica, Kristel Aaslaid, Inga Tislar, Karl Kristjan Kingi, Attention Please! ja viimasel üritusel Beyond Beyond. 

Vaata galeriist ja videost, kuidas eelmistel kordadel katus sõitnud on!

Katus Sõidab 01/07/2016 from Margot Jakobson on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles