5 põhjust, miks Intsikurmu festival on selle suve parim muusikasündmus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Felix Laasme

See suvi on toonud meie väiksesse Eestisse palju erinevaid festivale ja muusikat igale maitsele. Muusikasõpradele pakub Eesti suvi mitut toredat festivali ühel nädalavahetusel ja mõistame, et valida on raske. Kuid siinkohal püüame selle teie jaoks lihtsamaks teha!

Neile, kes on Intsikurmu festivalil varasemalt käinud, ei ole ilmselt sellel aastal küsimustki, et miks või kas minna. Aga neile, kes ei ole veel Põlva mändide alla festivalile jõudnud, oleme toonud välja mõningad punktid, mis aitavad kahtlused kummutada.
 
  • Eriti rikkalik line-up. Sellel aastal on melomaanil võimalik Intsikurmus kohtuda näiteks Erki Pärnoja, NOEPi, Lexsoul Dancemachine, Reketi ja I Wear* Experimenti, Tommy Cashi, Marten Kuninga ja Mick Pedajaga. Välismaalt on kohal Islandi parim meesartist bändiga Agent fresco ja Soomest tabelite vallutaja KATÉA. Loomulikult on esinejaid kordades rohkem ja kogu kavaga saad tutvuda siin http://kurmu.com/#timetable
  • Metsakino! Jah, sa ei lugenud valesti. Kosmos IMAX toob Põlva mändide alla oma mõnusad klapptoolid ja suure ekraani, kus muusikasõbrad saavad tantsust jalgu puhata ja filme vaadata.
  • Kvaliteetne toit ja jook. Usu või mitte, aga Intsikurmu on kohvikupidajad kohale sõitnud oma nõudega ja see on koht, kus sul ei ole võimalust valgetelt pehmetelt plasttaldirkutelt grillvorste süüa ja õlletootjate pooleliitristest topsidest märjukest rüübadata. Meie tublid kohvikupidajad pakuvad ainult kvaliteetset ja head kohvikute menüüd ja toitu seinast-seina igale maitsele. 
  • Tasuta telkla. Kõigile külastajatel on võimalus kaasa haarata telk ja magamiskott ning ööbida teklas, mida valvab ka kodurahu mõttes ööpäeva ringselt turvamees. Eriti mõnus selle juures on see, et teklas ööbimise jaoks ei pea rahakoti raudu lahti kangutama, vaid seda teenust pakuvad korraldajad sulle täiesti tasuta. 
  • See on “Eesti oma Positivus”. Nii nad ütlevad. Kui otsida, siis sarnasusi leidub. Männimets, võrkkiiged, hea muusika. Aga jäägu ikka Lätile nende Positivus ja meile meie Intsikurmu.
Intsikurmu festival toimub neljandat korda Põlvas, Intsikurmu orus. Rohkem infot festivali kohta leiad www.kurmu.com. Piletid on müügil http://bit.ly/1JrPm9Q.  Kohtume 5-6. august Põlvas. 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles