Sellel reedel klubis Urban House Foreign Beggars live

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foreign Beggars
Foreign Beggars Foto: Urban House

Sellel reedel, 28 Jaanuar jõuavad Tallinnasse, klubisse Urban House, teist korda kontsertit andma Inglismaalt pärinev grupp Foreign Beggars.

Foreign Beggars on tuntud energiast laetud kontserdite andmisel, viljeledes instrumentaali poole pealt alatest hip-hopist, metalist kuni raskema elektroonilise ning bassline muusika žanrite dubstepi ja trummi ja bassini välja. Sellelt kontserdilt peaks leidma enda jaoks ülimeeldiva kogemuse iga kaasaegse muusikastiili armastaja, sest siia on segunenud hip-hop, dubstep, trumm ja bass, metal ning palju muid mõjutusi maailma muusikast.

Põhikoosseisu kuuluvad sõnameistrid Metropolis, Orifice Vulgatron; Dj Nonames; produtseeringu eest vastutav mr. Dag Nabbit ning beatboxerid Zani ja Shlomo. Tallinnas astuvad nad üles kolmekesi (Metropolis, Orifice Vulgatron ning Dj Nonames).

Enne peaesinejate lavale astumist kütab peo üles Tommyboy, seekord lisaks hip-hopile on kuulda Eesti hip-hop legendi ka trummi& bassi ja dubstepi taustadel. Lisaks, hiljuti 5ndat sünnipäeva tähistanud ürituste sarja Öötöö resident dj´d teevad ühisseti neljal plaadimängijal ning visuaalse poole pealt vastutab Faze.

Mediadub.eu esitleb: FOREIGN BEGGARS (UK) + Tommyboy + Öötöö from Mediadub on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles