New Yorgis üritas mees vägistada dušši võtnud naist, kellega ta korterit jagab (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides New Yorgis Staten Islandil tungis mees naissoost kaasüürnikule kallale ja üritas teda vägistada kui naine  dušši võttis.

Politsei otsib nüüd 30-aastast Miguel Felipet taga, kes pärast intsidenti põgenes ja keda seni leitud ei ole, edastab nydailynews.com.

Politseiallikate teatel on Felipe 22-aastase ohvri sõbra sugulane ja elab ohvriga samas korteris New Dorp Beachil. Korteris elab veel kolmas isik, kes juhtunu ajal kodus ei olnud.

Juhtum sai alguse sel teisipäeval kell 9.15 hommikul, kui Felipe sisenes vannituppa, kus naine dušši võttis. Naise sõnul kastus mees teda esmalt ja siis tahtis vägistada, surudes ta vannitoa põrandale. Naine pääses mehe haardest, jooksis alasti välja tänavale ja palus möödujatelt abi. Ta viidi tervisekontrolliks haiglasse, kuid probleeme ei leitud ja ta pääses koju.

New Yorgi politsei avaldas meedias ja oma leheküljel Felipest foto ja tagaotsimisteate. Kahtlusalune on umbes 165-sentimeetrine ja kaalub 65 kilogrammi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles